#

Despre noi

#

Profilul companiei

Cu o experienţă de peste 14 de ani în domeniu şi având la bază un acţionariat 100% românesc, si o echipa omogena de profesionisti dedicati, compania ROMOFFICE CONSTRUCT HOLDING AG se poziţionează printre jucătorii de top în domeniile:

  • Lucrărilor cu Atestat de tip C1A, C2A – proiectare și execuție de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV ÷ 20 kV, posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20 kV, stații de medie tensiune;
  • Proiectare, execuție, mentenanță, verificare și măsurare de instalații electrice de joasă tensiune, exterioare/interioare pentru incinte/construcții civile și industriale, branșamente, delegare gestiune Serviciu Iluminat Public;
  • Lucrărilor privind sistemele de securizare - Proiectare, execuțe, mentenanță la sisteme de securitate, supraveghere video, antiefracție și antiincendiu;
  • Lucrărilor de construcții a clădirilor rezidentiale și nerezidentiale.

NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

#

Scopul general

Dezvoltarea pe piaţa clienţilor interni şi în perspectiva celor externi. Pentru aceasta, preocuparea permanentă şi la toate nivelele este de a se oferi constant servicii de calitate, care să vină în întâmpinarea cerinţelor pieţei, la preţuri competitive şi asigurări de garanţie satisfăcătoare. În acelaşi timp, preocuparea conducerii vizează conştientizarea întregului personal către ridicarea continuă a nivelului calităţii serviciilor oferite.

#

Echipa ROMOFFICE CONSTRUCT HOLDING AG

Se bucura de un inalt personal calificat si performant cu cea mai buna pregatire in domeniu. Colaborarea cu fiecare client a fost de fiecare data ireprosabila, iar amplul portofoliu demonstreaza acest aspect.

Aria de expertiza a companiei este intr-o continua dezvoltare, scopul firmei fiind acela de a integra in solutiile tale echipamente performante si de inalta fiabilitate.

Servicii oferite

Punctualitate și eficiență!

#

Sisteme de supraveghere video

Vă oferim servicii complete de proiectare, instalare si mentenanță sisteme de supraveghere video. Montajul va fi efectuat conform standardelor actuale de calitate și profesionalism.

#

Sisteme de detecție împotriva efracției

Vă punem la dispozitie servicii complete de proiectare, instalare și mentenanță sisteme de securitate împotriva efracției pentru obiective: rezidențiale, comerciale sau industriale.

#

Sisteme de control acces și pontaj

Vă oferim sisteme pentru managementul resurselor umane dintr-o organizatie, care permit gestionarea automata a intrarilor/iesirilor persoanelor in/din anumite zone.

#

Sisteme de semnalizare, alarmare, avertizare și stingere la incendiu

Vă oferim sisteme inovatoare pentru prevenirea și stingerea incendiilor, sisteme dedicate pentru spațiile comerciale și industriale

#

Sisteme videointerfonie

Vă propunem un sistem de interfonie pentru protecția împotriva pătrunderii persoanelor în spațiile private.

#

Cablare structurată

Vă furnizăm o soluție personalizată de instalare a cablurilor rețelelor de date sau voce din centrele de calcul, birouri sau clădiri.

#

Posturi de transformare

Vă oferim servicii de proiectare și execuție lucrări pe tarif de racordare. Execuția constă în realizarea unui racord de medie tensiune și montarea unui post de transformare în anvelopa de beton (PTAB)sau un post de transformare aerian.

#

Reabilitare, extindere și modernizare sisteme de iluminat public

Datorită experienței acumulate, pe lângă servicii de proiectare și execuție, specialiștii noștri oferă și consilierea necesară în pregătirea documentației din cadrul proiectelor cu finanțare locală și europeană.

#

Delegare de gestiune a serviciului de iluminat public

În baza Legii 230 din 2006 a serviciului de iluminat public și a Legii 51 din 2006 republicată în 2013, vă oferim servicii de consultanță în elaborarea documentației necesară pentru delegarea de gestiune a serviciului de iluminat public către un operator licențiat ANRSC.

#

Parcuri fotovoltaice PROIECTARE – CONSTRUCȚIE – MENTENANȚĂ

SC ROMOFFICE CONSTRUCT HOLDING AG SRL oferă servicii de proiectare, construcție și mentenanță instalații parcuri fotovoltaice industriale, comerciale sau rezidențiale.

#

Montaj iluminat festiv stradal

Vă punem la dispoziție instalatii de exterior pretabile montajului stradal sau decorativ cu scopul creării unei atmosfere de sărbătoare.

#

Construcții civile

Executăm lucrări de construcții civile, care contribuie la crearea de infrastructură care se adaptează în mod optim cerințelor mediului înconjurător.